All-On-6 vast gebit

Wat is een AllOn6 Vast Gebit?

AllOn6 (spreek uit: ‘All on Six’ of "All on Zes") is een methode waarmee u een volledig vast, nieuw gebit kunt krijgen op 6 implantaten. Geen kunstgebit of klikgebit dus!

All on 6 vast gebit op implantaten. Tandzorg implaantaat prijs bj Toptanden tandarts mondzorg hongarije Boedapest

Het bovengebit zit bij een All-On-6 vast aan zes implantaten in de bovenkaak en het ondergebit zit vast aan zes implantaten in de onderkaak. Door het unieke gebruik van maar 6 implantaten per kaak, heet de behandeling: All-On-6. Alle tanden van een kaak zitten namelijk aan 6 implantaten.  Er is eenzelfde behandeling die 4 implantaten per kaak gebruikt. Deze noemt men een All-On-4. Een All-On-4 vast gebit of een All-On-6 vast gebit biedt vele voordelen boven een kunstgebit of klikgebit / klikprothese. Informeer bij ons of u geschikt bent voor deze behandeling.

Q&A: Is een All-on-6 vaste prothese altijd geschikt voor de boven- en de onderkaak?

All-On-6 is in veel gevallen een betere behandelmethode. Met minimaal 6 implantaten per kaak bereikt u een optimale houvast (vooral als het om uw bovenkaak gaat) en ook een optimale kauwkrachtverdeling. Het gebit zit muurvast en u kunt weer alles eten zoals u gewend was met uw eigen gebit.

Samen met onze implantoloog-kaakchirurg die veel ervaring heeft met zulke complexe behandelingen, kunt u overleggen welke opties u heeft.

Voor en na All-On-6

OPT-geheel-tandeloze-kaken-All-On-6-vast-gebit-voor foto-Toptanden Mondzorg Hongarije Boedapest All-On-6-vast-gebit-bovenkaak-onderkaak-na foto-Toptanden Mondzorg Hongarije Boedapest
ALL ON 6 vast gebit bovenkaak en onderkaak metaal-keramische kronen voor foto TopTanden Mondzorg Hongarije Boedapest Andras Schandl ALL ON 6 vast gebit bovenkaak en onderkaak metaal-keramische kronen na foto TopTanden Mondzorg Hongarije Boedapest Andras Schandl
All On Six Hongarije Boedapest voor All On four Hongarije Boedapest na

all on 6 vast gebit bovenkaak en onderkaak Dr Andras Schandl Hongarije Boedapest TopTandenHet All-on-6 vast gebit op 6 implantaten is geschikt voor patiënten die een vast gebit willen i.p.v. een kustgebit of een klikgebit - klikprothese, maar ook..

 • Voor patiënten bij wie de meeste tanden weg zijn en de overgebleven tanden in een slechte staat zijn
 • Voor patiënten die alle tanden in de boven of de onderkaak missen
 • Voor patiënten die het risico lopen hun tanden te verliezen als gevolg van tandvleesaandoeningen
 • Voor patiënten die nu een kunstgebit of een klikgebit dragen en hier niet volledig tevreden over zijn

all-on-6-vast-gebit-bovenkaak-oonderkaak-Dr-Andras-Schandl-Hongarije-Boedapest-TopTandenDe All-On-6 (All On Six) vast gebit op 6 implantaten beidt u vele voordelen. Deze methode is veel beter dan een los kunstgebit en nog beter dan een klikgebit / klikprothese en heeft de volgende directe voordelen:

 • Een nieuw vast volledig gebit geeft u meer zekerheid en vertrouwen. Nooit meer bang zijn dat uw gebit eruit valt
 • Vrij gehemelte hierdoor behoudt u uw smaak zodat u weer kunt genieten van uw eten en drinken
 • U kunt weer voluit lachen
 • Esthetisch resultaat is uitmuntend. Niemand ziet dat u een All-On-6 vast gebit heeft
 • Kaakbot slinkt niet meer of veel minder
 • Geen ingevallen gezicht
 • Makkelijk te onderhouden
 • Bij goede mondhygiëne gaat een All-On-6 jarenlang mee
 • Vervelende kleefpasta's die nodig zijn bij een kunstgebit kunnen in de prullebak

all on 6 vast geit op 6 tandimplantaten

All-On-6 vast gebit op 6 implantaten (of een All-On-4 op 4 implantaten) wordt vaak verward met een klikgebit. Men denkt vaak dat een klikgebit hetzelfde is als een All-On-6 vast gebit. Deze verwarring komt deels ook omdat er aanbieders zijn die adverteren met klikgebit als zijnde een vast gebit, vaste prothese of een All-On-6.

Zie de foto ter verduidelijking.

Bijv. een klikgebit middels drukknoppen op 2 implantaten wordt doorgaans geadviseerd voor alléén de onderkaak en nooit voor de bovenkaak. Overigens adviseren wij nooit een klikgebit op 2 of op 3 implantaten vanwege vele ongemakken. Een klikgebit hoort minimaal op 4 implantaten. En het liefst op Steg (staaf) in plaats van drukknoppen. Vraag ons waarom!

klikgebit-klikprothese-stegprothese-op-staaf-klikgebit-met-drukknoppen-op-2-implantaten-tandarts-mondzorg-hongarije-boedapest-toptanden-04

Een ander groot verschil is de kwaliteit en het comfort van het materiaal waarvan het gebit is gemaakt. Een klikgebit is eigenlijk een kunstgebit voor de onderkaak en een kunstgebit zonder gehemelte voor de bovenkaak, en is gemaakt van acryl (plastic). Dit gebit kunt u zelf vastklikken en dagelijks afhalen om schoon te maken. Bij een All-On-6 wordt het het gebit gemaakt van metaal-keramische kronen of zirkonium kronen en zit muurvast. U maakt uw gebit schoon zoals u eigenlijk ook gewend betn met uw eigen tanden (poetsen en flossen). Zirkonium kronen zijn overigens de meest natuurlijke wijze van het nabootsen van uw eigen tanden.

verschil all-on-6 vast gebit op 6 implantaten en klikgebit-klikprothese op steg op 4 implantaten
verschil All-On-6 vast gebit vs Klikgebit - klikprothese

All-On-Four-Vast-Gebit-Hongarije-Boedapest

All-On-4-Tandarts-Hongarije-Boedapest

All-On-4-vast-gebit-Hongarije-01-voor-en-na

ALL ON 6 vast gebit bovenkaak en onderkaak metaal-keramische kronen na foto TopTanden Mondzorg Hongarije Boedapest Andras Schandl

 

All On 6 Dr. Andras Schandl Hongarije Boedapest Tandarts ToptandenDr. Schandl is onze kaakchirug-implantoloog. Hij is altijd diegene die u onderzoekt en ook behandelt. Hij heeft al meer dan 4000 implantaten met succes geplaatst. Door zijn zeer ruime ervaring kan hij de behandeltijd flink verkorten en is de slagingskans van zijn ingrepen meer dan 98 %. Hij behandelt met succes patiënten die, vanwege de complexiteit van hun gebit, bij andere artsen niet behandeld kunnen worden. Hij vindt het heel belangrijk om zijn patiënten de beste zorg te geven zodat ze na afloop van de behandeling met een brede glimlach de kliniek verlaten en heel positief terugdenken aan de hele behandeling.  

Dr. Schandl is een All-On-4 / All-On-6 specialist. En heeft ook veel ervaring met gecompliceerde botopbouw en sinuslift. Zijn kennis is altijd up-to-date en heeft ervaring met de volgende implantaten Nobel Biocare, Alpha Bio, Bio Neotech, Implant Direct, DIO.

Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

TopTanden Dental

MondZorg Hongarije

Vanuit Nederland

085 - 0609 580

Vanuit België

03 - 8081 650

U kunt ons bellen

Ma t/m Zo: 09:00u - 22:00u