Klikgebit onderkaak

Of u nu al uw tanden mist of slechts enkele tanden in de onderkaak: een klikgebit onderkaak kan uw glimlach herstellen en uw levenskwaliteit verbeteren. Omdat een klikgebit op implantaten wordt gemonteerd en stabieler is dan een traditioneel kunstgebit, is het een populaire vorm van gebitsrenovatie. Wij van TopTanden zijn er voor u, zodat u weer zonder zorgen kunt lachen en van uw favoriete eten kunt genieten.

 

Als u een klikgebit nodig heeft voor uw onder- of bovenkaak bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van hooggekwalificeerde tandartsen en implantologen helpt u graag om uw glimlach terug te krijgen. Bel ons gerust voor meer informatie!

 

Een klikgebit onderkaak heeft talloze voordelen

Als uw huidige kunstgebit voor ongemak zorgt, is het nemen van een klikgebit voor uw onderkaak een geweldig alternatief; er zijn namelijk meerdere voordelen verbonden aan de overstap naar een klikgebit. Een klikgebit is om te beginnen comfortabeler dan een traditioneel kunstgebit. U kunt normaal spreken en eten omdat het stevig vastzit op implantaten. Daardoor heeft u minder kans op pijn en overgevoeligheid en kunt u zonder zorgen verschillende soorten voedsel eten. Daarnaast heeft een klikgebit nog meer voordelen, dus lees gerust verder.

 

De eenvoud van het reinigen van een klikgebit onderkaak

Het schoonmaken van zowel de implantaten als het gebit zelf wordt vereenvoudigd doordat het klikgebit gemakkelijk uitneembaar is. Dit bevordert een betere mondhygiëne, wat resulteert in een aangenamere adem en minder kans op ontstekingen.

Bovendien irriteert het tandvlees minder snel dan wanneer u een conventioneel kunstgebit heeft. Een klikgebit rust op implantaten en verdeelt de druk gelijkmatig over het tandvlees en het kaakbot. Het dragen van een klikgebit is aanzienlijk comfortabeler dan het dragen van een traditioneel kunstgebit, omdat u geen ongemak ervaart doordat de pasvorm beter is.

 

Een klikgebit helpt u zich zelfverzekerder te voelen 

U voelt zich meer op uw gemak in sociale situaties dankzij de uitstekende functionaliteit en het natuurlijke uiterlijk van een klikgebit. Het verbetert ook uw spraak- en kauwvermogen, wat uw levenskwaliteit in het algemeen ten goede komt.

 

Het nemen van een klikgebit is een praktische en betere keuze dan het nemen van een traditioneel kunstgebit, omdat het gemakkelijk dagelijks kan worden verwijderd en gereinigd. Al met al heeft het veel voordelen ten opzichte van een traditioneel kunstgebit. Met een klikgebit krijgt u meer comfort en meer vertrouwen en een betere levenskwaliteit. Ook is een klikgebit gemakkelijker schoon te maken en heeft u minder kans op overgevoeligheid. Dit maakt de keuze voor een klikgebit voor de onderkaak een fantastische optie voor mensen die op zoek zijn naar een vorm van gebitsrenovatie voor hun onderkaak.

 

Wanneer kiest u voor een klikgebit voor de onderkaak?

Een klikgebit onderkaak is een goede vorm van gebitsrenovatie als u geen kunstgebit wilt dragen of ontevreden bent over uw huidige gebit. Het is ook een goede optie als u de meeste tanden mist en uw resterende tanden in slechte staat zijn. 

 

Ook als u alle tanden in uw boven- of onderkaak mist, of als u uw tanden dreigt te verliezen door tandvleesproblemen, is een klikgebit voor de onderkaak de oplossing. Daarnaast kunnen vaste tanden op implantaten (All On 4 of All On 6) voor mensen met een krap budget een betaalbaardere optie zijn dan een kunstgebit.

 

Wilt u meer weten over onze behandelwijze of wat een klikgebit onderkaak voor u kan betekenen? Maak dan meteen een afspraak voor een consult!

TopTanden Dental

MondZorg Hongarije

Vanuit Nederland

085 - 0609 580

Vanuit België

03 - 8081 650

U kunt ons bellen

Ma t/m Zo: 09:00u - 22:00u