Prijzen Tandarts Hongarije

Actuele Prijslijst

Wij zijn onze prijslijst aan het updaten. Wilt u deze al per e-mail ontvangen? Schrijft u hieronder in en wij mailen u onze actuele prijslijst en tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik woon in*

Wij gebruiken topkwaliteit A-merk implantaten en kronen


Prijs Implantaten en Tandzorg TopTanden Boedapest - Hongarije

Premium zirkonium blok Duitse makelij, voor het vervaardigen van kronen, bruggen en vast gebit


Prijzen TandZorg TopTanden Boedapest

Prijs Implantaten en Tandzorg TopTanden Boedapest - Hongarije

Topkwaliteit tandzorg is voor iedereen betaalbaar!

Uw gezondheid is geen luxe-product waar u in uw eigen land de hoofdprijs voor moet betalen.

Tandzorg in Boedapest, Hongarije

Tandartsbehandelingen zijn in Hongarije aanzienlijk goedkoper dan in België en Nederland. Een betaalbare prijs betekent zeer zeker niet dat u bij TopTanden minder kwaliteit krijgt. Integendeel! Wij durven zelfs te beweren dat men voor TopTanden Dental kiest vanwege op de eerste plaats; de ervaring en de expertise van onze specialisten implantoloog-kaakchirurg en tandarts. Op de tweede plaats: voor de geboden topkwaliteit tandzorg i.c.m. de zeer aantrekkelijke prijzen, en als laatste en niet onbelangrijk: de uitzonderlijke All-in services die wij aan onze patiënten bieden. Men kiest dus niet voor ons omdat wij toevallig zo goedkoop zijn! Als enige kliniek bieden wij daarom ook een unieke behandelgarantie! Informeer hiernaar.

Medische stand van zaken tandzorg Hongarije

Hongaarse tandartsen, specialisten en chirurgen zijn internationaal erkend. De opleidingseisen zijn bijzonder hoog. Alle Hongaarse tandartsen vallen verplicht onder de EU eisen en voordat een arts, specialist of een chirurg ergens mag werken, wordt door De Kamer van Geneeskunde (the Hungarian Medical Chamber), het verleden van de arts gecontroleerd. Opleiding, ervaring en kennis wordt onderzocht en geregistreerd. Hiermee weet u zeker dat alléén gekwalificeerde specialisten en artsen aan het werk zijn.

Bespaar niet op uw gezondheid
Mocht u zich afvragen hoe het mogelijk is 50 tot 70% (*) te besparen op kwalitatieve tandartsbehandelingen in Boedapest, Hongarije ten opzichte van Nederland en België? Hieronder een aantal redenen.

 • Veel lager salarisniveau. Minimumloon in Hongarije was in 2019 +/-  € 500 per maand.
  • ter vergelijk: Minimumloon 2019* in België en Nederland +/- € 1600 per maand (bron: Eurostat )
 • Kosten van vaste lasten (zoals personeel, huur, pand, afschrijvingen, etc) zijn tot 3x maal lager dan in Nederland of België,
 • Veel lagere materiaal- en techniekkosten,
  • Bijvoorbeeld een zeer ervaren tandtechnieker die uw kronen in het laboratorium maakt, verdient 1/3 van het salaris dat zijn collega in België of Nederland verdient, mét dezelfde ervaring,
 • Het honorarium (in België: ereloon) van een Hongaarse specialist implantoloog-kaakchirurg of een tandarts is minimaal 50% lager !
 • Terwijl de materialen die wij gebruiken uitsluitend van de beste kwaliteit zijn,
  • Bij ons worden bijvoorbeeld A-merk implantaten en premium A-merk implantaten gebruikt, zoals Nobel Biocare, AlphaBio
  • Als wij een kostenofferte opstellen, ziet u altijd welke merken wij gebruiken. Dit vinden wij niet meer dan normaal. Het gaat immers om úw lichaam en uw gezondheid. U wilt toch weten wat in uw lichaam (kaakbot) wordt geschroefd? Vraag er dus altijd naar bij uw tandarts of implantoloog!
 • Eigen laboratorium en producten (implantaten, zirkonium, kronen, bruggen,etc) van onder andere Duitse, Zweedse, Zwitserse en Hongaarse fabrikanten
 • Wij voeren heel veel behandelingen uit (met implantaten, All-On-4, All-On-6, All-On-8, gebitsrenovaties, gebitsrestauraties, kronen en bruggen, etc) waardoor wij een groot inkoopvoordeel hebben. Dit voordeel ziet u terug op uw kostenbegroting en nota.

Alléén al de loonkosten van een tandtechnieker + het honorarium / ereloon van de specialist bij elkaar opgeteld, scheelt al de helft van de behandelkosten die u in België of Nederland betaalt!

 • (*) De uiteindelijke besparing van 50 tot 70% is gebaseerd op honderden Nederlandse en Belgische offertes die wij hebben ontvangen van patiënten. 

In 4 stappen 50 Tot 70% Besparen Op Uw TandartsKosten

En Weer Voluit Lachen en Weer Genieten Van Uw Eten?


Tandarts Hongarije Boedapest Andras Schandl

(*) De uiteindelijke besparing van 50 tot 70% is gebaseerd op honderden Nederlandse en Belgische offertes die wij hebben ontvangen van patiënten. Stuur ons uw exacte offerte op en wij laten u zien hoeveel u kunt besparen! Upload hier uw offerte


1- Kennismakingsconsult in Boedapest

U gaat volledig verzorgd, naar onze tandkliniek in Boedapest, Hongarije voor een vrijblijvend kennismakingsconsult met onze tandarts-implantoloog. Er wordt een OPG-röntgenfoto gemaakt en u wordt door hem onderzocht. Samen met hem bespreekt u uw wensen en mogelijke behandelingen. Het consult, de uiteindelijke behandeling en controle is bij ons altijd door dezelfde specialist! In sommige gevallen kunt u voordat u naar Boedapest gaat al een behandelplan ontvangen. Informeer hierover bij ons.

2- Behandelplan & Begroting

U ontvangt van ons een uitgebreid behandelplan & een kostenbegroting. Deze is altijd inclusief reis & verblijf. U weet dus exact waar u aan toe bent. De begroting die u ontvangt is geheel vrijblijvend, 90 dagen geldig en verplicht u tot niets. U keert daarna weer terug naar Nederland of België zodat u op uw gemak kunt nadenken over uw behandelplan. En indien nodig, contact opnemen met uw verzekeraar over de eventuele vergoedingen.

3- Behandeling

U heeft nagedacht en u besluit om tot uw voorgestelde behandeling over te gaan? U neemt dan weer contact met ons op. Wij gaan dan alles voor u regelen, zoals uw afspraken, uw vlucht en verblijf. (Wilt u liever uw kennismakingsconsult én behandeling meteen combineren? In bepaalde gevallen is dit zeer zeker mogelijk. Informeer hierover bij ons.)

4- Stralende en Perfecte Glimlach!

Gefeliciteerd! Na uw behandeling kunt u met een nieuwe stralende glimlach en hernieuwd zelfvertrouwen door het leven gaan. Ook kunt u weer voluit lachen én genieten van uw eten! Uiteraard zullen wij contact blijven houden want nazorg is net zo belangrijk. U kunt zelfs tegen speciale condities ieder jaar terugkomen naar Boedapest voor een jaarlijkse check-up!

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen op uw tandartsbehandeling?

Boek een 2-daags kennismakingsconsult tegen een zeer gereduceerd tarief van € 99* (waarde € 240)

en probeer ons eerst geheel vrijblijvend uit!

Bezoek onze tandkliniek in Boedapest, Hongarije voor een vrijblijvend consult, maak kennis met onze specialist en ontvang uw persoonlijk behandelplan en exacte kostenofferte(s), zónder (financiële) verrassingen achteraf!

Wilt u meer weten over het 2-daagse kennismakingsconsult voor  € 99,-?

*) Uw bezoek en uw consult in Boedapest is inclusief... (dus zonder bijkomende kosten)

 • Ticketkosten vergoeden wij tot een maximum van 150 € (Informeer bij ons over deze mogelijkheid)
 • 1 overnachting in een 4* hotel inclusief ontbijt
 • Privé-transfers vliegveld-hotel-vliegveld
 • OPG-röntgen (panoramafoto) van uw gebit & beoordeling
 • Gebitsonderzoek en consult met onze implantoloog-kaakchirurg of tandarts
 • Persoonlijk behandelplan(nen) en exacte kostenraming(en) welke u ook kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar
 • Kosten van het kennismakingsconsult (en behandeling) kunnen mogelijk (deels) vergoed worden door uw verzekeraar - EU-wetgeving!
 • U kunt ervoor kiezen om de kosten van dit 2-daagse consult achteraf en pas in Boedapest in de kliniek te betalen. Vooraf hoeft u dus niets te betalen. Wij regelen dan alles voor u. Informeert u naar de voorwaarden
 • Indien u samen met uw vriend, vriendin of partner een kennismakingsconsult boekt dan zijn de kosten nog aantrekkelijker! Informeer bij ons.
Dr Andras Schandl All On 4 en All On 6 Specialist bij Toptanden Mondzorg Hiongarije Budapest

TOPTANDEN Dental Center
Uw Consult, Behandeling & Nazorg
altijd door Dr. Andras Schandl
Onze Zeer Ervaren
Implantoloog-Kaakchirurg

 • Indien u zelf uw reis en verblijf regelt dan is het kennismakingsconsult in Boedapest geheel kosteloos! Informeer bij ons over deze mogelijkheid
 • Het is belangrijk om u te melden dat dit kennismakingsconsult geheel vrijblijvend is. Na dit consult bent u nergens toe verplicht. Onze offerte daarentegen zal 90 dagen zijn geldigheid behouden. Dit houdt in dat u ons wel aan ons woord kunt houden, terwijl u zelf geen verplichtingen heeft. U heeft in ieder geval even kunnen genieten van onze mooie stad Boedapest.
Wist u dat de gemaakte tandartskosten binnen de EU in aanmerking komen voor belastingaftrek? Onder bepaalde voorwaarden kan dit u tot 50% voordeel opleveren. Uw behandeling wordt dus nog goedkoper!
Boedapest-Hongarije-Stedentrip-Tandarts-700

Bespaar tot 70% op uw tandartskosten in onze tandkliniek in Boedapest Hongarije

En wist u dat Hongarije een EU-land is en volgens de geldende EU-wetgeving veel zorgverzekeraars de behandeling om deze reden deels of volledig vergoeden afhankelijk van uw behandeling, uw basisverzekering en uw aanvullende tandheelkundige verzekering? Zowel in België als in Nederland.
Meer weten...? Informeer bij ons. Wij leggen het u graag uit.
Vergoeding tandartskosten Hongarije Boedapest

Ervaringen van patiënten


TandImplantaten - Beste Oplossing Voor Missende Tanden of Kiezen!

Een implantaat heeft veel voordelen!

 • Permanente oplossing om een tand of kies te vervangen
 • Veel betere optie dan een 3-delige brug op bestaande tanden
 • Aangrenzende tanden en kiezen die nog "gaaf" zijn hoeven niet te worden bijgeslepen (beschadigd) zoals bij een brug
 • Met een implantaat spaart u dus uw eigen tanden en kiezen die nog goed zijn
 • Bij goede mondhygiëne gaan implantaten vaak een leven lang mee
 • Een implantaat vervangt de tand of kies inclusief de wortel. Een brug vervangt alleen de tand of kies en niet de wortel
 • Het bot rondom de verwijderde wortel slinkt op den duur. Een implantaat houdt het slinken tegen
 • Implantaten zien er natuurlijk uit. Niemand ziet dat het niet uw eigen tanden of kiezen zijn. Vooral als u zirkonium kronen neemt

Wij gebruiken topkwaliteit A-merk implantaten en kronen

Voor en na tandimplantaat


TopTanden Dental

MondZorg Hongarije

Vanuit Nederland

085 - 0609 580

Vanuit België

03 - 8081 650

U kunt ons bellen

Ma t/m Zo: 09:00u - 22:00u