All-On-4 vast gebit

All-On-4 (spreek uit: ‘All on Four’) is een unieke methode waarmee u een volledig vast, nieuw gebit kunt krijgen. Géén kunstgebit of klikgebit dus!

all on four vast gebit bovenkaak onderkaak

Bovenkaak en onderkaak op 4 implantaten

Het bovengebit zit bij een All-On-4 vast aan vier implantaten in de bovenkaak en het ondergebit zit vast aan vier implantaten in de onderkaak.
Door het unieke gebruik van maar 4 implantaten per kaak heet de behandeling: All-On-4. Alle tanden van een kaak zitten namelijk aan 4 implantaten.  Er is een zelfde behandeling die 6 implantaten per kaak gebruikt. Deze noemt men: All-On-6 (All On Six). Een All-On-4 en/of een All-On-6 bieden vele voordelen boven een kunstgebit en klikgebit.

Als ik voor beide kaken een vast gebit wil, kan ik dan bijvoorbeeld voor de bovenkaak een All-on-4 krijgen en voor de onderkaak een All-on-6 of andersom?

Dit is zeer goed mogelijk. U bent niet gebonden om beide kaken te voorzien van dezelfde methode. Uiteraard is het advies van onze implantoloog belangrijk. Nadat uw gebit is onderzocht, bespreekt u samen met hem welke behandelingen mogelijk zijn. 

all on four vast gebit bovenkaak onderkaak- Het All-on-4 vast gebit op 4 implantaten is geschikt voor patiënten die een vast gebit willen i.p.v. een kustgebit of een klikgebit / klikprothese

- Voor patiënten bij wie de meeste tanden weg zijn en de overgebleven tanden in een slechte staat zijn

- Voor patiënten die alle tanden in de boven of de onderkaak missen

- Voor patiënten die het risico lopen hun tanden te verliezen als gevolg van tandvleesaandoeningen

- Voor patiënten die nu een kunstgebit of een klikgebit dragen en hier niet volledig tevreden over zijn

*Ondanks het feit dat een All-On-4 behandeling voor heel veel mensen de beste oplossing is, wordt deze in Nederland of België niet of niet volledig vergoed door de zorgverzekeraars! Wel heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Dit kan u tot 50% schelen. Informeer bij ons! Wij leggen het u graag uit.

All-On-4-Tandarts-Hongarije-BoedapestDe All-On-4 ( All On Four ) vast gebit methode is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van tandheelkunde. Bij de All-On-4 worden de 2 achterste implantaten onder een speciale hoek geplaatst, waardoor u met minder implantaten een uitzonderlijke goede stevigheid krijgt. Botopbouw en sinuslift zijn hierdoor vaak ook niet nodig. 

Deze methode is veel beter dan een los kunstgebit en nog beter dan een klikgebit / klikprothese en heeft de volgende directe voordelen:

 • Een nieuw vast volledig gebit geeft u meer zekerheid en vertrouwen. Nooit meer bang zijn dat uw gebit eruit valt
 • Vrij gehemelte hierdoor behoudt u uw smaak zodat u weer kunt genieten van heerlijk eten en drinken
 • Esthetisch resultaat is uitmuntend. Niemand ziet dat u een All-On-4 heeft
 • Vrij gehemelte
 • Geen hoge kunststofranden zoals bij een kunstgebit
 • Kaakbot slinkt niet meer of veel minder
 • Geen ingevallen gezicht
 • Makkelijk te onderhouden
 • Bij goede mondhygiëne gaat een All-On-4 jarenlang mee
 • Vervelende kleefpasta's die nodig zijn bij een kunstgebit kunnen in de prullebak

All-On-Four-Vast-Gebit-Hongarije-Boedapest

All-On-4-Tandarts-Hongarije-Boedapest

All-On-4-vast-gebit-Hongarije-01-voor-en-na

Uw-specialist-ANDRAS-SCHANDL-Toptanden-Honagrije-Boedapest
Dr. Andras Schandl

Dr. Schandl is onze kaakchirug-implantoloog. Hij is altijd diegene die u onderzoekt en ook behandelt. Hij heeft al meer dan 4000 implantaten met succes geplaatst. Door zijn zeer ruime ervaring kan hij de behandeltijd flink verkorten en is de slagingskans van zijn ingrepen meer dan 97%. Hij behandelt met succes patiënten die, vanwege de complexiteit van hun gebit, bij andere artsen niet behandeld kunnen worden. Hij vindt het heel belangrijk om zijn patiënten de beste zorg te geven zodat ze na afloop van de behandeling met een brede glimlach de kliniek verlaten en heel positief terugdenken aan de hele behandeling.  

Dr. Schandl is een All-On-4 / All-On-6 specialist. En heeft ook veel ervaring met gecompliceerde botopbouw en sinuslift. Zijn kennis is altijd up-to-date en heeft ervaring met de volgende implantaten Nobel Biocare, Alpha Bio, Bio Neotech, Implant Direct, DIO. 

Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

In 4 stappen

Tot 70% Besparen en een Perfect Gebit in Boedapest?


Tandarts Hongarije Boedapest Andras Schandl

1- Kennismakingsconsult

U gaat naar Boedapest voor een vrijblijvend kennismakingsconsult met onze zeer ervaren kaakchirurg-implantoloog Dr. Schandl. Er wordt een kaakoverzichtsfoto gemaakt en u wordt door hem uitgebreid onderzocht. Wilt u liever in Nederland een consult? Dr. Schandl is regelmatig in Nederland voor individuele consulten. Zie datums voor beschikbaarheid

2- Behandelplan

U ontvangt van ons een behandelplan + kostenbegroting. Deze is All-In (reis/verblijf). U weet dus exact waar u aan toe bent. De begroting die u ontvangt is geheel vrijblijvend, 90 dagen geldig en verplicht u tot niets. U keert daarna weer terug naar Nederland of België zodat u op uw gemak kunt nadenken over uw behandelplan

3- Behandeling

U heeft nagedacht en u besluit om tot uw voorgestelde behandeling over te gaan? U neemt dan weer contact met ons op. Wij gaan dan alles voor u regelen, zoals uw afspraken, uw vlucht en verblijf. (Er zijn mogelijkheden waarbij u uw consult én uw behandeling meteen kunt combineren. Informeer bij ons)

4- Stralende glimlach!

Gefeliciteerd! Na uw behandeling kunt u met een nieuwe stralende glimlach door het leven gaan. U kunt weer voluit lachen en genieten van uw eten! Uiteraard zullen wij contact blijven houden want nazorg is net zo belangrijk. U kunt zelfs ieder jaar terugkomen naar Boedapest!

Wilt u ook weten hoeveel u bij ons kunt besparen op uw tandartsbehandeling?

Boek een 2-daags kennismakingsconsult en probeer ons eerst geheel vrijblijvend uit!

Bezoek onze kaakchirurg-implantoloog in Boedapest, Hongarije voor een vrijblijvend consult

Uw bezoek en uw consult is inclusief (zonder bijkomende kosten)

 • Retour vliegtickets vanaf Amsterdam / Rotterdam / Eindhoven / Maastricht / België (Brussel) / Duitsland naar Boedapest
 • Alle transfers hotel/kliniek/luchthaven
 • Twee dagen in een 4-sterren hotel inclusief een uitgebreid ontbijt
 • OPG (panorama röntgenfoto) van uw gebit in Boedapest
 • Uitgebreid onderzoek en consult van uw gebit met onze kaakchirurg-implantoloog in Boedapest
 • Uitgebreid behandelplan en volledige kostenbegroting welke u ook kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar
 • Kosten van het kennismakingsconsult kunnen mogelijk vergoed worden door uw verzekeraar
 • U kunt ervoor kiezen om de kosten van dit 2-daagse consult achteraf en pas in Boedapest in de kliniek te betalen. Vooraf hoeft u dus niets te betalen. Wij regelen dan alles voor u. Informeert u naar de voorwaarden
 • Indien u samen met uw vriend, vriendin of partner een kennismakingsconsult boekt dan zijn de kosten nog aantrekkelijker!
 • Het is belangrijk om u te melden dat dit eerste consult GEHEEL vrijblijvend is. Na dit consult bent u dus NERGENS toe verplicht. Onze offerte daarentegen zal 90 dagen zijn geldigheid behouden. Dit houdt dus in dat u ons wel aan ons woord kunt houden, terwijl u zelf geen verplichtingen heeft. U heeft in ieder geval 2 dagen kunnen genieten van onze mooie stad Boedapest.
 • Wilt u liever in Nederland een consult? Dr. Schandl is regelmatig in Nederland voor individuele consulten. Zie datums voor beschikbaarheid
Wist u dat de gemaakte tandartskosten binnen de EU in aanmerking komen voor belastingaftrek?

Bespaar tot 70% op uw tandartskosten in onze tandkliniek in Boedapest Hongarije

En wist u dat Hongarije een EU-land is en dat veel zorgverzekeraars de behandeling om deze reden deels of volledig vergoeden afhankelijk van uw behandeling en uw aanvullende tandheelkundige verzekering?
Meer weten...? Informeer bij ons
Vergoeding tandartskosten Hongarije Boedapest

Ja, ik wil graag meer weten over het 2-daagse kennismakingsconsult in Boedapest, Hongarije en hoeveel ik in mijn situatie kan besparen?

Ervaringen van patiënten

Meld u hieronder aan en wij vertellen u over ons geheel vrijblijvende 2-daagse kennismakingsconsult en hoeveel u kunt besparen op uw tandartskosten in onze tandkliniek in Boedapest, Hongarije.

gebitsrenovatie gebitswijzer elementen links rechts Tandarts Hongarije Boedapest contact p

Tijdelijke aanbieding t/m 30 april 2018

10% korting op implantaten

Voordelen implantaten

 • Permanente oplossing om een tand of kies te vervangen
 • Aangrenzende tanden en kiezen hoeven niet te worden bijgeslepen zoals bij een brug
 • Met een implantaat spaart u dus uw eigen tanden en kiezen
 • Implantaten gaan vaak een leven lang mee
 • Een implantaat vervangt de tand of kies inclusief de wortel. Een brug vervangt alleen de tand of kies
 • Implantaten zien er natuurlijk uit. Niemand ziet dat het niet uw eigen tanden of kiezen zijn.
 • Het bot rondom de verwijderde wortel slinkt op den duur. Een implantaat houdt het slinken tegen.

Wij gebruiken topkwaliteit A-merk implantaten

Voor en na tandimplantaat

before after

Tandkliniek in

Boedapest - Hongarije

Vanuit Nederland

085 - 0609 580

Vanuit België

+31 85 - 0609 580

U kunt ons bellen

Ma t/m Zo: 09:00u - 22:00u