Gebitsrenovatie

Complete of gedeeltelijk gebitsrenovatie

U wilt meer weten over het volledig of gedeeltelijk opknappen van uw gebit. U kunt tot dit besluit zijn gekomen doordat:

  • U vindt dat u een lelijk gebit heeft en een drastische verbetering nodig is;
  • U veel oud kroon-en brugwerk heeft dat vervangen moet worden;
  • U heeft tandartsvrees en bent daarom al tijden niet meer naar de tandarts geweest en uw gebit is er ernstig aan toe;
  • U mist tanden en kiezen en zoekt een volledige oplossing;
  • U heeft een kunstgebit en zoekt een andere oplossing zoals implantaten.

Verhoog de kwaliteit van uw leven

Wat uw reden ook is; u zoekt een oplossing waardoor u weer breeduit kunt lachen en weer meer kunt genieten van het leven. U wilt de kwaliteit van uw leven verhogen. Dat kan met een gebitsrenovatie.

Restauratie van uw gebit

Een gebitsrenovatie, ofwel gebitsrestauratie, is een verzamelnaam voor de behandelingen waarmee u uw gebit totaal kunt herstellen naar een geweldig mooi gebit. Het wordt ook wel een cosmetische/esthetische totaalbehandeling genoemd. De meeste mensen die een gebitsrestauratie uit laten voeren, zijn mensen die al heel lang niets aan hun tanden hebben gedaan. Het doel van een totale gebitsrestauratie is om uw gebit zoveel mogelijk intact te houden.

Uw gebit blijft zoveel mogelijk intact

Vroeger moest er veel geboord worden bij een gebitsrenovatie. Tegenwoordig haalt de tandarts zo min mogelijk van uw eigen gebit weg. Onderdelen van een gebitsrenovatie kunnen onder andere kronen, vullingen, brugggen, facings of een gebitsprothese zijn. Welke onderdelen gebruikt worden is afhankelijk van uw situatie en uw wensen.

Veel keuzes mogelijk

Er zijn hedendaags veel meer materialen beschikbaar voor bruggen en kronen dan vroeger. Zo kunt u nu niet alleen kiezen uit metaal of keramiek, maar zijn er ook verschillende soorten kunststof- en compositiematerialen beschikbaar. Ook kunt u kiezen uit verschillende methoden om dit materiaal aan uw beschadigde tanden en kiezen te laten hechten.

Omdat er zoveel soorten behandelingen en opties mogelijk zijn, raden wij u aan om u zo goed mogelijk te laten informeren tijdens een uitgebreid consult.

Betaal niet de hoofdprijs

Wilt u een gebitsrenovatie van hoge kwaliteit maar wilt u niet de hoofdprijs betalen, zoals in Nederland en België? Dan bent u bij TopTanden Dental Center aan het goede adres. TopTanden combineert de kwaliteit van West-Europese landen met de betaalbaarheid in Oost-Europese landen. Daarom betaalt u een veel lagere prijs voor minimaal dezelfde kwaliteit! U kunt tot 70% besparen. Daarbij krijgt u ook nog een gratis reis en verblijf naar Boedapest.

TopTanden Dental

Boedapest - Hongarije

Vanuit Nederland

085 - 0609 580

Vanuit België

03 - 8081 650

U kunt ons bellen

Ma t/m Zo: 09:00u - 22:00u