Implantaten tanden

Wat is een tandimplantaat?

tandimplantaat-versus-natuurlijke-tand-Tandarts-Hongarije-Boedapest-Andras-Schandl-TopTandenEen tandimplantaat is een kunstwortel, die door de implantoloog of de kaakchirurg in de boven- en/of de onderkaak wordt geplaatst. Een implantaat vervangt permanent de natuurlijke wortel van een tand of een kies.

Tandheelkundige implantaten zien eruit als een schroefje en zijn gemaakt van titanium 0f zirkonium. Allebei een lichaamsvriendelijk materiaal waar kaakbot aan hecht. Na een paar maanden helingsfase kan op een implantaat een kroon of een brug worden geplaatst.

Sommige mensen missen van nature een tand. Anderen verliezen een tand. Een tand beschadigen of verliezen is vervelend en soms zelfs angstaanjagend. Het kan een gevolg zijn van een ongeluk, een ziekte of onvoldoende zorg. Maar wees gerust, wij hebben daar een oplossing voor.

 

Ongezien betekent niet onnodig

Iedereen wil een aantrekkelijke en natuurlijk uitziende glimlach. Dat is de reden waarom de meeste mensen een ontbrekende of beschadigde tand onmiddelijk laten herstellen of vervangen. Maar als het om een tand gaat die achter in de mond zit, stellen wij het herstel van de tand vaak uit. Helaas is het zo dat alle tanden van invloed zijn op onze gezondheid, ons uiterlijk en de kwaliteit van ons dagelijks leven.

 

Gebruik van de natuurlijke tanden

De meest gebruikelijke methode voor het herstellen van een enkele beschadigde tand is een tandkroon. Deze wordt vastgezet op de bestaande, natuurlijke tand. De tandarts bereidt de bestaande tand voor op de kroon door deze af te slepen. Hiervan neemt hij een afdruk en zet een tijdelijke kroon vast op de tand, terwijl de definitieve kroon in het lab wordt gemaakt.

 

In tegenstelling tot het ontbreken of beschadigen van één enkele tand, heeft het ontbreken of aanwezigheid van meerdere beschadigde tanden in ons gebit veel grotere gevolgen. Als de ontbrekende of beschadigde tanden naast elkaar zitten, wordt ons vermogen om goed te eten of te spreken behoorlijk aangetast.

Wanneer heeft u voor het laatst in een knapperige appel gebeten? Vreest u het spreken in het openbaar vanwege een slecht passend kunstgebit? Veroorzaakt uw kunstgebit problemen en ongemak, in plaats van de broodnodige ondersteuning? En hoe vaak lacht u met uw handen voor uw mond om uw slechte gebit te verbergen?

Kunstgebit is vaak niet de oplossing

Vaak wordt voor het ontbreken van alle tanden gelijk gedacht aan een kunstgebit als oplossing. Het feit is dat kunstgebit meer problemen veroorzaakt dan de ontbrekende tanden zelf. Zelfs na vele bezoeken aan de tandarts blijven veel dragers van kunstgebitten pijn en andere ongemakken ondervinden. Gelukkig bestaan er andere oplossingen die een slecht passend kunstgebit kunnen vervangen door vast gebit met natuurlijk uitziende, volledig functionerende tanden.

Uw-specialist-ANDRAS-SCHANDL-Toptanden-Honagrije-Boedapest
Dr. Andras Schandl

Dr. Schandl is onze kaakchirug-implantoloog. Hij is altijd diegene die u onderzoekt en ook behandelt. Hij heeft al meer dan 4000 implantaten met succes geplaatst. Door zijn zeer ruime ervaring kan hij de behandeltijd flink verkorten en is de slagingskans van zijn ingrepen meer dan 97%. Hij behandelt met succes patiënten die, vanwege de complexiteit van hun gebit, bij andere artsen niet behandeld kunnen worden. Hij vindt het heel belangrijk om zijn patiënten de beste zorg te geven zodat ze na afloop van de behandeling met een brede glimlach de kliniek verlaten en heel positief terugdenken aan de hele behandeling.  

Dr. Schandl is een All-On-4 / All-On-6 specialist. En heeft ook veel ervaring met gecompliceerde botopbouw en sinuslift. Zijn kennis is altijd up-to-date en heeft ervaring met de volgende implantaten Nobel Biocare, Alpha Bio, Bio Neotech, Implant Direct, DIO. 

Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

In 4 stappen

Tot 70% Besparen en een Perfect Gebit in Boedapest?


Tandarts Hongarije Boedapest Andras Schandl

1- Kennismakingsconsult

U gaat naar Boedapest voor een vrijblijvend kennismakingsconsult met onze zeer ervaren kaakchirurg-implantoloog Dr. Schandl. Er wordt een kaakoverzichtsfoto gemaakt en u wordt door hem uitgebreid onderzocht. Wilt u liever in Nederland een consult? Dr. Schandl is regelmatig in Nederland voor individuele consulten. Zie datums voor beschikbaarheid

2- Behandelplan

U ontvangt van ons een behandelplan + kostenbegroting. Deze is All-In (reis/verblijf). U weet dus exact waar u aan toe bent. De begroting die u ontvangt is geheel vrijblijvend, 90 dagen geldig en verplicht u tot niets. U keert daarna weer terug naar Nederland of België zodat u op uw gemak kunt nadenken over uw behandelplan

3- Behandeling

U heeft nagedacht en u besluit om tot uw voorgestelde behandeling over te gaan? U neemt dan weer contact met ons op. Wij gaan dan alles voor u regelen, zoals uw afspraken, uw vlucht en verblijf. (Er zijn mogelijkheden waarbij u uw consult én uw behandeling meteen kunt combineren. Informeer bij ons)

4- Stralende glimlach!

Gefeliciteerd! Na uw behandeling kunt u met een nieuwe stralende glimlach door het leven gaan. U kunt weer voluit lachen en genieten van uw eten! Uiteraard zullen wij contact blijven houden want nazorg is net zo belangrijk. U kunt zelfs ieder jaar terugkomen naar Boedapest!

Wilt u ook weten hoeveel u bij ons kunt besparen op uw tandartsbehandeling?

Boek een 2-daags kennismakingsconsult en probeer ons eerst geheel vrijblijvend uit!

Bezoek onze kaakchirurg-implantoloog in Boedapest, Hongarije voor een vrijblijvend consult

Uw bezoek en uw consult is inclusief (zonder bijkomende kosten)

 • Retour vliegtickets vanaf Amsterdam / Rotterdam / Eindhoven / Maastricht / België (Brussel) / Duitsland naar Boedapest
 • Alle transfers hotel/kliniek/luchthaven
 • Twee dagen in een 4-sterren hotel inclusief een uitgebreid ontbijt
 • OPG (panorama röntgenfoto) van uw gebit in Boedapest
 • Uitgebreid onderzoek en consult van uw gebit met onze kaakchirurg-implantoloog in Boedapest
 • Uitgebreid behandelplan en volledige kostenbegroting welke u ook kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar
 • Kosten van het kennismakingsconsult kunnen mogelijk vergoed worden door uw verzekeraar
 • U kunt ervoor kiezen om de kosten van dit 2-daagse consult achteraf en pas in Boedapest in de kliniek te betalen. Vooraf hoeft u dus niets te betalen. Wij regelen dan alles voor u. Informeert u naar de voorwaarden
 • Indien u samen met uw vriend, vriendin of partner een kennismakingsconsult boekt dan zijn de kosten nog aantrekkelijker!
 • Het is belangrijk om u te melden dat dit eerste consult GEHEEL vrijblijvend is. Na dit consult bent u dus NERGENS toe verplicht. Onze offerte daarentegen zal 90 dagen zijn geldigheid behouden. Dit houdt dus in dat u ons wel aan ons woord kunt houden, terwijl u zelf geen verplichtingen heeft. U heeft in ieder geval 2 dagen kunnen genieten van onze mooie stad Boedapest.
 • Wilt u liever in Nederland een consult? Dr. Schandl is regelmatig in Nederland voor individuele consulten. Zie datums voor beschikbaarheid
Wist u dat de gemaakte tandartskosten binnen de EU in aanmerking komen voor belastingaftrek?

Bespaar tot 70% op uw tandartskosten in onze tandkliniek in Boedapest Hongarije

En wist u dat Hongarije een EU-land is en dat veel zorgverzekeraars de behandeling om deze reden deels of volledig vergoeden afhankelijk van uw behandeling en uw aanvullende tandheelkundige verzekering?
Meer weten...? Informeer bij ons
Vergoeding tandartskosten Hongarije Boedapest

Ja, ik wil graag meer weten over het 2-daagse kennismakingsconsult in Boedapest, Hongarije en hoeveel ik in mijn situatie kan besparen?

Ervaringen van patiënten

Meld u hieronder aan en wij vertellen u over ons geheel vrijblijvende 2-daagse kennismakingsconsult en hoeveel u kunt besparen op uw tandartskosten in onze tandkliniek in Boedapest, Hongarije.

gebitsrenovatie gebitswijzer elementen links rechts Tandarts Hongarije Boedapest contact p

Tijdelijke aanbieding t/m 30 april 2018

10% korting op implantaten

Voordelen implantaten

 • Permanente oplossing om een tand of kies te vervangen
 • Aangrenzende tanden en kiezen hoeven niet te worden bijgeslepen zoals bij een brug
 • Met een implantaat spaart u dus uw eigen tanden en kiezen
 • Implantaten gaan vaak een leven lang mee
 • Een implantaat vervangt de tand of kies inclusief de wortel. Een brug vervangt alleen de tand of kies
 • Implantaten zien er natuurlijk uit. Niemand ziet dat het niet uw eigen tanden of kiezen zijn.
 • Het bot rondom de verwijderde wortel slinkt op den duur. Een implantaat houdt het slinken tegen.

Wij gebruiken topkwaliteit A-merk implantaten

Voor en na tandimplantaat

before after

Tandkliniek in

Boedapest - Hongarije

Vanuit Nederland

085 - 0609 580

Vanuit België

+31 85 - 0609 580

U kunt ons bellen

Ma t/m Zo: 09:00u - 22:00u